MIT XXII. Kongresszusa

Balatonalmádi 2024. május 30 – június 01.

kongresszus20240530

Kedves Kollégák!

A mindennapi munkánk legaktuálisabb problémái, mint a környezeti infekciókontroll, az egyéni kockázatértékelés kérdése, az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések számának hatékony csökkentési lehetőségei és az irányító hatóságokkal történő párbeszéd fontossága mind-mind témája lesz a soron következő XXII. konferenciánknak.

A team-munka jelentőségét hangsúlyozva kérem, hogy hozzátok magatokkal a kapcsolódó területeken dolgozó munkatársaitokat – műszaki dolgozókat, gyógyszerészeket - is, akik a mindennapokban segítik munkátokat, hogy ők is bekapcsolódhassanak a hazai infekciókontrollal foglalkozó közösség munkájába. Fontos, hogy megismerhessük tapasztalataikat, megbeszélhessük nehézségeiket. Várjuk őket nem csupán hallgatóként, hanem aktív előadóként is.

A szakmai vitákon túl is van élet, ezért helyzetgyakorlatokkal, zenés-táncos gálavacsorával próbálunk jó hangulatú légkört biztositani a kongresszust jelenlétükkel megtisztelő résztvevők számára. Rendezvényünk lehetőség a tanulásra, ismereteink gyarapítására, találkozásokra, egy kellemes környezetben történő kikapcsolódásra a mindennapi, sokszor nehéz megterhelő munkánkból.


Társaságunk elnöksége és a szervező cég nevében sok szeretettel várunk minden érdeklődőt 2024-ben a Balatonon.

 

 

 Dr. Rauth Erika
 MIT elnök

 

Értesítő: https://www.convention.hu/Contents/ShowFileByGuid/MIT24/58c6f0c7-9d9a-49f0-891c-5d844c00f5a3

 

Regisztráció: https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MIT24/Regisztracio

KÜLDETÉS ÉS TÖRTÉNET

PROF. DR. LOSONCZY GYÖRGY

(Érsekcsanád, Pest-Pilis-Solt-Kiskun m. 1919. IX. 12. Szeged, 2003. X. 19.) gyógyszerész, orvosdoktor, egyetemi tanár 

A Pázmány Péter Tudományegyetemen 1941-ben gyógyszerészi, 1947-ben orvosdoktori oklevelet szerzett. Közben 1945-1949 között a Gyógyszerészek Jóléti Alapjának elnöke és a Népjóléti Minisztérium Gyógyszerészeti Osztályának vezetője (1945-1947) volt. Az Országos Közegészségügyi Intézet klinikai adjunktusává nevezték ki 1947-ben.

Hungarian Society for Infection Control