MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVIII. KONGRESSZUSA

Az idei évben a Magyar Infekciókontroll Társaság konferenciájának helyszíne a Balaton felvidék nyugati szélén elhelyezkedő város Tapolca lesz, mely a barlangok és a vizek városa. 
Konferenciánk ismét két napos, így a szakmai tartalom koncentráltan jelenik meg, a költségek is kedvezőbbek. 
Az elmúlt évben a régi kihívások mellett új témák is előtérbe kerültek az infekciókontroll területén, az ezekhez kapcsolódó tapasztalatok, problémák megbeszélésére jó lehetőséget teremt, hogy ismét együtt lehetünk szakmai körben. 
A betegbiztonság fejlesztésére szerte a világon egyre jobban a figyelem középpontjába kerül, melynek az infekciókontroll kiemelten fontos eleme. Az ehhez kapcsolódó programok támogatása egyre fontosabb kérdéssé válik mindenki számára. 
A Társaság ismét felajánlja a lehetőséget a konferencia résztvevőinek, ill. minden tagnak azzal, hogy pályázatot hirdet a 2018-as nemzetközi infekcókontroll (IFIC) konferencián való részvétel támogatására. A pályázati feltételek változatlanok. 

Szeretnénk felhívni a kedves kollégák figyelmét személyi jövedelemadójuk 1%-nak a társaság javára történő felajánlására, melyet az alábbi adószámra tehetnek meg: 
Magyar Infekciókontroll Társaság: 18377893-1-04

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Tapolcán!

Meghívó: (MIT_18_kongresszus.pdf)
Regisztrációs lap: (MIT_kongresszus_regisztracios_lap.docx