MIT XIX. Kongresszusa Szeged

MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XIX. KONGRESSZUSA


Kedves Kollégák


Az idei évben a Magyar Infekciókontroll Társaság konferenciájának helyszíne Szeged lesz.

Az elmúlt évben a régi kihívások mellett új témák is előtérbe kerültek az infekciókontroll területén, az ezekhez kapcsolódó tapasztalatok, problémák megbeszélésére jó lehetőséget teremt, hogy ismét együtt lehetünk szakmai körben.

A tavaly ősszel megjelent rendelet módosítás, új módszertani levél az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzésekre vonatkozó kockázatértékelésről, valamint a folyamatosan megjelenő eszközhasználattal összefüggő fertőzések megelőzésére vonatkozó módszertani ajánlások sok új feladat elé állít bennünket.

Örvendetes változás és munkánkat segíti az infekciókontroll kapcsolattartó szakdolgozók bevonása a kórházi fertőzésmegelőzésére irányuló tevékenységbe, még szorosabbá téve az együttműködést a közvetlen betegellátás és az infekciókontroll területén dolgozók között.

A betegbiztonság fejlesztésére szerte a világon egyre nagyobb jelentúségű, melynek kiemelten fontos eleme az infekciókontroll. Az ennek támogatása egyre fontosabb kérdéssé válik minden egészségügyben dolgozó számára.

A Társaság ismét felajánlja a lehetőséget a konferencia résztvevőinek, ill. minden tagnak azzal, hogy pályázatot hirdet a 2020-as nemzetközi infekciókontroll (IFIC) konferencián való részvétel támogatására. A pályázati feltételek változatlanok.

Szeretnénk felhívni a kedves kollégák figyelmét személyi jövedelemadójuk 1%-nak a társaság javára történő felajánlására, melyet azz alábbi adószámra tehetnek meg:

Magyar Infekciókontroll Társaság: 18377893-1-13

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Szegeden!


Dr. Rauth Erika
MIT elnök


Regisztráció: www.conf.hu/MIT2019

Első értesítés: MIT kongresszus

Részletes program: végleges program.pdf